Οι αμοιβές από την εργασία: παραγοντική ανάλυση των αξιολογήσεων των τελειοφοίτων Λυκείου - Κάντας Αριστοτέλης (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]