Οι μειονότητες και η στρατηγική τους: μια κοινωνιοψυχολογική προσέγγιση της κοινωνικής τους επιρροής - Παπαστάμου Στάμος (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]