Συμβολαιϊκή παραγωγή: μια σύγχρονη μορφή ενσωμάτωσης του αγροτικού τομέα στον καπιταλισμό - Μωυσίδης Αντώνης (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]