Η γονιμότητα ως καταναλωτικό αγαθό: μια μικροοικονομική προσέγγιση για την Ελλάδα (1960-1983) - Μπαλούρδος Διονύσης (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]