Εκβιομηχάνιση, αγροτική έξοδος και το ζήτημα της στέγης στις χώρες της περιφέρειας κατά τη μεταπολεμική περίοδο: η ελληνική εμπειρία - Αντωνοπούλου Σοφία (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]