Η ενότητα επιστήμης-τέχνης κατά την Αναγέννηση: αναθεώρηση μίας παραδοσιακής ιστοριογραφικής προοπτικής - Μεταξόπουλος Αιμίλιος (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]