Σκέψεις γύρω από τη συμπληρωματικότητα διαφορετικών μεθοδολογικών προσεγγίσεων: δύο παραδείγματα από εφαρμογές με αντικείμενο την απασχόληση - Πετρονώτη Μαρίνα (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]