Η πολιτική κουλτούρα στις χώρες της Νότιας Ευρώπης: συγκριτικοί πίνακες - Δώκος Δ.; Καφετζής Π.; Μιχαλοπούλου Κ.; Νικολακόπουλος Ηλ.; Παπλιάκου Β. (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]