Ανάλυση της σεξουαλικής συμπεριφοράς των εφήβων της περιοχής της πρωτεύουσας ως προς τη δημιουργία της σεξουαλικής τους ταυτότητας - Χλιαουτάκης Ιωάννης; Γουσγούνης Νικόλαος (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]