Ο λειτουργισμός στην πολιτική θεωρία και οι επιπτώσεις του στη γυναικεία καταπίεση: ένα παράδειγμα - Μαγγιώρου Μαρία (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]