Ο χώρος ως δημιουργός μεθοδολογικών προβλημάτων: μερικές παρατηρήσεις με αφορμή το άρθρο του Γεράσιμου Σκλαβούνου«Η κοινωνική διαίρεση του αστικού χώρου στην Αθήνα και η επίδραση των συγκοινωνιών σ’ αυτή» - Μαλούτας Θωμάς (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]