Τοπικές αγορές εργασίας και άνιση περιφερειακή ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα - Βαΐου Ντίνα; Χατζημιχάλης Κωστής (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]