Η κινητικότητα του αγροτικού πληθυσμού στη δεκαετία 1940-50 και η αναδιάρθρωση του κοινωνικο-δημογραφικού χάρτη της μεταπολεμικής Ελλάδας: πρώτη προσέγγιση - Κοτζαμάνης Βύρων (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]