Κοινωνιολογική προσέγγιση των στάσεων των κατοίκων της Δυτικής Αττικής απέναντι στους προσβεβλημένους από το σύνδρομο επίκτητης ανοσο-ανεπάρκειας - Χλιαουτάκης Ιωάννης (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]