Κοινωνικοοικονομικές διαστάσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: Τάσεις, προβλήματα και δυνατές λύσεις - Λαμπρόπουλος Χάρης Σ.; Ψαχαρόπουλος Γιώργος (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]