Οικογενειακές επενδυτικές πρακτικές των φτωχών και των μη φτωχών και εκπαιδευτικές ανισότητες - Χρυσάκης Μανώλης (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]