Σύγχρονες τάσεις στη χωροταξική οργάνωση της ελληνικής βιομηχανίας: αναδιάρθρωση του κεφαλαίου, αποκέντρωση και χωρικός καταμερισμός της εργασίας - Οικονόμου Δημήτρης (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]