Μεταβολή του ήθους και κοινωνική μεταβολή: η θέση του Max Weber και τα δύο πρότυπα ανώτατου άρχοντα στην κοινωνία του αρχαίου Ισραήλ - Σινόπουλος Π. Α. (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]