Οι επιπτώσεις των κινήτρων στην περιφερειακή ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας - Καλογήρου Νίκος; Καραγιάννη Στέλλα; Λαμπριανίδης Λόης (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]