Η μοναξιά των Θεών και των ανθρώπων στον Ησίοδο: μια συμβολή στη διερεύνηση της κοινωνικής σημασίας του μύθου στην Αρχαία Ελλάδα - Ανδρεάδης Γιάγκος (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]