Γονιμότητα και απασχόληση των γυναικών: μια πρώτη προσέγγιση του θέματος για την περιφέρεια πρωτεύουσας - Συμεωνίδου Χάρη (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]