Κριτική σε μια «κοινωνιοψυχολογική» προσέγγιση της συμπεριφοράς των ενεργών μειονοτήτων (S. Moscovici, G. Mugny και S. Papastamou): η «τραγωδία» μιας επιστημονικής αυταπάτης - Λέτσιος Κωνσταντίνος; Αστρινάκης Αντώνιος (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]