Η εκληματικότητα των μεταναστατών στον τύπο: συνοπτική παρουσίαση των σπουδαιότερων αποτελεσμάτνω μιας έρευνας ανάλυσης περιεχομένου των εβδομαδιαίων περιοδικών Stern και Quick της χρονικής περιόδου 1960-1982 - Γαλάνης Γιώργος Νικ. (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]