«Κοινωνικός πρωταγωνιστής και παραβατικότητα»: σημειώσεις πάνω σ’ ένα εγκληματολογικό συνέδριο - Παναγιωτόπουλος Νίκος (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]