Τεχνολογίες προγραμματιζόμενου αυτοματισμού και σύγχρονη επιχείρηση: σε αναζήτηση ευελιξίας και ελέγχου - Τσούκας Χαρίδημος Κ. (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]