Επαναπατρισθέντες επιστήμονες από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης: 1960-1981 - Αμηρά Άννα; Μαράτου-Αλιπράντη Λάουρα (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]