Ηρώ Δασκαλάκη, Παναγιώτα Π.Παπαδοπούλου, Δήμητρα Τσαμπαρλή, Ιωάννα Τσίγκανου, Έμμυ Φρονίμου (επιμ.), 2000, Εγκληματίες και θύματα στο κατώφλι του 21ου αιώνα. Αφιέρωμα στη μνήμη του Ηλία Δασκαλάκη - Τσαλίκογλου Φωτεινή (The Greek Review of Social Research, 2015)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available