Ανάμεσα στην ομογένεια της Αμερικής (Anamesa sten homogeneia tes Amerikes), by Takis Doxas. Preface by Archbishop Iakovos - Rexine, John E. (The Greek Review of Social Research, 1974)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]