La Répartition du Revenu National: Les modèles modernes et leur dépassement. (Ή Κατανομή του Εθνικού Εισοδήματος: Τα μοντέρνα μοντέλα και το «ξεπέρασμά » τους) - Γερμίδης Δημ. Α. (The Greek Review of Social Research, 1972)
[No abstract available]