Δημητρίου Β. Σμοκοβίτη, Μια ιδιότυπος κοινωνική ομάς: Αι ένοπλοι δυνάμεις (διατριβή επί διδακτορία) - Γιουλτσής Βασ.Τρ. (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]