Αλεξ. Μ. Σταυροπούλου, δρος Θεολογίας, Το πρόβλημα της τεκνογονίας και εγκύκλιος της εκκλησίας της Ελλάδος (1937). Συμβολή εις την ποιμαντικήν της τεκνογονίας εξ επόψεως ορθοδόξου - Τζανίμης Αν. (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]