Einfuhrung in die methoden der empirisehen sociologie (Εισαγωγή εις τας μεθόδους της εμπειρικής κοινωνιολογίας), υπό Renate Mayntz - Παπαντωνίου Α.Κ. (The Greek Review of Social Research, 1970)
[no abstract available]