Η δεύτερη απασχόληση στην ελληνική αγορά εργασίας: κριτική παρουσίαση της μελέτης των Κ. Κασιμάτη και Άλλισον Ε.; Η μορφολογία της δεύτερης απασχόλησης - Ιωάννου Χρήστος Αρ. (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]