Ντίνα Βαΐου-Κωστής Χατζημιχάλης, Με τη ραπτομηχανή στην κουζίνα και τους Πολωνούς στους αγρούς-πόλεις, περιφέρειες και άτυπη εργασία - Κασιμάτη Κούλα (The Greek Review of Social Research, 1998)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]