Χρ.Κωνσταντοπούλου, Λ. Μαράτου-Αλιπράντη, Δ. Γερμανός, Θ. Οικονόμου (επιμέλεια), 1999, «Εμείς» και οι «άλλοι» - αναφορά στις τάσεις και τα σύμβολα - Γιούλτσης Βασίλειος Τ. (The Greek Review of Social Research, 1999)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available