Ιωάννα Λαμπίρη-Δημάκη, Η κοινωνιολογία στην Ελλάδα σήμερα;Colette Piault,Familles et biens en Grèce - Σορώκος Στάθης (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]