Χωρικός σχεδιασμός και πολιτικό σύστημα, Παρατηρήσεις με αφετηρία τη μελέτη του Δημ. Γ. Χριστοφιλόπουλου «Συμμετοχή των πολιτών στον πολεοδομικό σχεδιασμό. Μια κοινωνικοπολιτική προσέγγιση» - Οικονόμου Δημήτρης (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]