Λίτσα Νικολάου-Σμοκοβίτη, Νέοι θεσμοί στις εργασιακές σχέσεις-Συμμετοχή και αυτοδιαχείριση - Κασιμάτη Κούλα (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]