Εκλογές 1996: διαστάσεις πολιτικής συμπεριφοράς και πολιτικής κουλτούρας - Δώδος Δημοσθένης; Καφετζής Παναγιώτης; Νικολακόπουλος Ηλίας (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]