Τα ναρκωτικά στα σχολεία: Ερωτηματολόγιο επιδημιολογικής έρευνας για τις γνώσεις, τη στάση και τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών από μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης - Μαρσέλος Μάριος; Φραγκίδης Χρίστος (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]