Ο θεσμός της φυλακής στην Ελλάδα: προκαταρκτική έκθεση της ερευνητικής ομάδας εγκληματολογίας του Ε.Κ.Κ.Ε. - Ανδρίτσου Αγγελική; Δασκαλάκη Καλλιρόη; Κατσουγιάννη Κλέα; Παπαδοπούλου Παναγιώτα Δ.; Σινόπουλος Π. Α.; Τσαμπαρλή Δήμητρα; Φρονίμου Έμμυ (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]