Νέοι: διάθεση χρόνου, διαπροσωπικές σχέσεις: προκαταρκτική έκθεση - Κελπερής Χ.; Μουρίκη Α.; Μυριζάκης Γ.; Παραδέλλης Θ.; Γαρδίκη Ο.; Τεπέρογλου Α. (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]