Αλέξης Δέφνερ, Φίλιππος Λουκίσσας, Μανόλης Μαρμαράς, Σάββας Τσιλένης, Βίλμα Χαστάογλου (επιμέλεια), Η πολεοδομία στην Ελλάδα από το 1949 έως το 1974 - Σερράος Κωνσταντίνος Α. (The Greek Review of Social Research, 2001)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available