Ιωάννα Λαμπίρη-Δημάκη (εισαγωγή και επιμέλεια), Η Κοινωνιολογία στην Ελλάδα σήμερα, τρεις τόμοι, 1987 (444 σελ.), 1997 (551 σελ.) και 2002 (616 σελ.), Αθήνα, Παπαζήσης - Αλεξάκης Μανώλης (The Greek Review of Social Research, 2003)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available