Χρήστος Μπάγκαβος, 2003, Δημογραφικές μεταβολές, αγορά εργασίας και συντάξεις στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, Αθήνα, Gutenberg, 406 σελ - Ρομπόλης Σάββας (The Greek Review of Social Research, 2004)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available