Πέτρος Γέμτος, 2004 (δ ’ έκδοση), Μεθοδολογία των κοινωνικών επιστημών, 2 τόμοι, Αθήνα, Εκδ. Παπαζήση - Δημητράκος Δημήτρης (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available