Κωνσταντίνα Σαφιλίου, Απόστολος Γ. Παπαδόπουλος, 2004, Οι μικροί γεωργοί στην Ελλάδα: Ποιοι θα επιβιώσουν και πώς, Αθήνα, ΕΚΚΕ/Gutenberg - Παππάς Γιώργος (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available