Τέσσα Δουλκέρη, 2004, Η εικόνα του παιδιού στην ελληνική τηλεόραση και τον ελληνικό τύπο, Αθήνα, Gutenberg - Κωνσταντοπούλου Χριστιάνα (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available