Γεωργία Πετράκη, Από το χωράφι στο εργοστάσιο. Η διαμόρφωση του βιομηχανικού προλεταριάτου στο σύγχρονο Λαύριο, Αθήνα 2002, εκδόσεις Gutenberg - Αλεξίου Θανάσης (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available