Watson Tony J., 2005, Κοινωνιολογία, εργασία και βιομηχανία, εισαγωγή και επιμέλεια: Ιορδάνης Ψημμένος, Αθήνα, εκδοσεις Αλεξάνδρεια - Κάτσας Γρηγόρης (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available